CURS PICE ZELADOR SANITARI

16:26
La regidoria de Joventut ofereix, en col·laboració amb la Cambra de Comerç d'Alacant, "Curs de Zelador Sanitari", un curs que té com a objectiu millorar la qualificació professional, la formació i la inserció en el mercat laboral dels joves, menors de trenta anys, de la localitat.

L'oferta formativa és gratuïta i està inscrita en el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Novelda i la Cambra de Comerç d'Alacant per a la realització de cursos i tallers en el marc del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE).

El curs es desenvoluparà del 29 de setembre a l'1 de desembre, de dilluns a divendres de 09:00h a 14:00h, en les instal·lacions del Casal de la Joventut i en l'es abordaran, entre altres temes, les funcions que realitza el zelador en l'àmbit sanitari, la mobilització i trasllat de pacients o els primers auxilis. 

Els joves interessats han d'estar inscrits i actius en el Pla de Garantia Juvenil, participar en el PICE i realitzar l'orientació vocacional que es desenvoluparà prèvia a l'inici dels cursos.

Les inscripcions i informació es poden formalitzar en el Casal de la Joventut, Doctor Fleming 40, el telèfon 96 560 52 31 o en el correu electrònic juventud@novelda.es

Article relacionat